Menu

Webinar BiBoZ: Blijf in Beweging | 25 mei 2021

BiBoZ staat voor ‘Blijf in Beweging; ondersteuning Zorgprofessionals’. Vanuit cliëntperspectief hebben we in twee jaar tijd de BiBoZ-methode ontwikkeld. De methode is bedoeld om cliënten op maat te ondersteunen in het bereiken van duurzaam gezond beweeggedrag. De methode bestaat uit zes beweegprofielen en een decision making tool die op papier en per app kan worden gebruikt. De methode is theoretisch goed onderbouwd en getest in de praktijk. De volgende stap is een hybride implementatie- en effectonderzoek.

Op 25 mei jl. is het project BiBoZ-project afgesloten met een webinar. Tijdens het webinar hebben we de deelnemers mee op reis genomen door het BiBoZ-project: waar komen we vandaan, waar staan we nu en waar willen we naar toe? Daarnaast hebben we de ingrediënten gedeeld van onze succesvolle samenwerking tussen de drie aan het project deelnemende Vitale Delta hogescholen: Hogeschool Leiden, Hogeschool Rotterdam en De Haagse Hogeschool. Ook gaf het webinar de gelegenheid om iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan het project hartelijk te bedanken voor hun bijdrage.

U kunt hier de webinar terugkijken:

Bekijk de handouts van de presentatie: Webinar BiBoZ

Ook in de toekomst kunt u via de nieuwsbrief en we website van Vitale Delta en de websites van de verschillende betrokken lectoraten informatie vinden over de toekomst van het BiBoZ-project.

Publicatiedatum:

error: Deze afbeelding kan niet worden gedownload