Menu

Webinar Ontdek de wereld van persuasieve eHealth | 18 november 2021

Hoe kom je tot het ontwikkelen van een succesvolle eHealthtoepassing (ter ondersteuning van leefstijl en zelfmanagement) en zorg je ervoor dat deze succesvol wordt geïmplementeerd in de praktijk?

Bij werkpakket 1: Ondersteund Vitaal gebruikt men de CeHRES roadmap als overkoepelende methodiek. De CeHRes roadmap is door de Universiteit Twente ontwikkeld om eHealth-interventies te ontwikkelen, bestaande technologieën te verbeteren en goed te kunnen evalueren. Deze roadmap biedt een stappenplan dat helpt om een gedragen eHealth-oplossing te creëren die aansluit bij de behoeften van gebruikers en het beoogde effect heeft op de leefstijl. In de uitgebreide methodiek die zij gebruiken, de Augmented CeHRes roadmap, integreren ze daarnaast de elementen van Persuasive Design en gedragsverandering. Hoe zij dat doen en wat daar de voordelen van zijn wordt in dit webinar besproken.

Door een reis langs de stappen te maken wordt het gebruik van de CeHRes roadmap toegelicht, en komen de elementen van persuasive design in onderzoek, onderwijs en praktijk met voorbeelden aan bod. Na afloop van dit webinar heeft u kennis gemaakt met het concept van persuasieve eHealth en de implementatie daarvan. Dit webinar is met name interessant voor onderzoekers, softwareontwikkelaars, zorgorganisaties met ambitie en zorgverleners die in zo’n ontwikkeltraject betrokken (willen) zijn.

Datum
18 november 2021
14.30 – 16.00 uur

Webinar via
Microsoft Teams

Aanmelden

Webinar 'Ontdek de wereld van persuasieve eHealth'

  • U ontvangt een aantal dagen voor het webinar een vergaderverzoek met daarin de link voor deelname op het door u opgegeven e-mailadres.
    Wij versturen een aantal keer per jaar een nieuwsbrief.

Publicatiedatum:

error: Deze afbeelding kan niet worden gedownload