Menu

Vul snel de vragenlijst in!

Als verpleegkundige van 50+ bent u van grote waarde voor de zorg. Juist nu! Ongeveer 43% van de verpleegkundigen is 50 jaar of ouder. Inzetten op het versterken van de vitaliteit van deze groep is daarom belangrijk.

Klik hier voor de vragenlijst

De onderzoekslijn Vitale Zorgprofessionals, van onderzoeksprogramma Vitale Delta, richt zich op het versterken van de vitaliteit van zorgprofessionals, zodat zij goed toegerust en met plezier aan het werk (kunnen en willen) blijven. We verzamelen hierover informatie binnen het project Vitale Verpleegkundigen 50+. Dit doen we zowel met behulp van een dialoog als met een online vragenlijst.

 

Een eerste stap is inzicht krijgen hoe vitaal u bent, en wat de handvatten zijn om de vitaliteit te versterken. Daarom is het is belangrijk dat zoveel mogelijk verpleegkundigen van 50+ de vragenlijst invullen. Op basis van de resultaten kunnen concrete aanbevelingen worden gedaan om duurzame inzetbaarheid van verpleegkundigen te ondersteunen. Onder de deelnemers die de vragenlijst compleet invullen, verloten we vijf cadeaubonnen van 50 euro. De vragenlijst is beschikbaar tot 16 juni 2019.

 

error: Deze afbeelding kan niet worden gedownload