Menu

Inspiratiesessie Vitale Delta | 5 december 2023

Onderzoekers en lectoren van vier hogescholen in Zuid-Holland bogen hun hoofden over de vraag ‘hoe kunnen we met onze recente inzichten uit onderzoek en onze expertises nog meer samenwerken in een onderzoeksproject dat bijdraagt aan een vitale(re) regio?’

Werkpakketten Zelf Vitaal en Sociaal Vitaal van Vitale Delta organiseerden op 5 december 2023 een inspiratiesessie waarin ze hierover van gedachten wisselden. Het beoogde doel van deze bijeenkomst was overzicht brengen in kansen en raakvlakken tussen projecten en expertise.

Na een welkom gingen de deelnemers uiteen in drie groepen om over de thema’s Zelf Vitaal, Armoede en Zelfmanagement & Leefstijl te overleggen. De lectoren en onderzoekers bespraken resultaten uit eerdere projecten, waaronder de gesprekstool van BiBoZ-project. Samen spraken ze af om te werken aan een projectaanvraag gericht op ‘duurzame inzetbaarheid zorgprofessionals’.

Dit was de eerste inspiratiesessie in een reeks, georganiseerd door Vitale Delta. Begin 2024 verkennen onderzoekers nauwere samenwerking op de thema’s Ondersteund Vitaal en Fysiek Vitaal en op 9 februari zal het Onderzoeksfestival plaatsvinden, georganiseerd in samenwerking met de Zuid-Hollandse Impact Alliantie (ZHIA).

Mocht je deel willen nemen of bij willen dragen aan een van de toekomstige inspiratiesessies van Vitale Delta, neem dan contact op via VitaleDelta@hr.nl.

Publicatiedatum:

error: Deze afbeelding kan niet worden gedownload