Menu

Workshop ‘Meer impact op leefstijlverandering’ | 31 januari 2020

Gezond leven en een gezonde leefstijl is voor iedereen belangrijk, maar niet altijd makkelijk. IkPas, ook wel bekend als dry january, duurt maar een maand. Gezonder eten na de feestdagen wordt al op de proef gesteld bij de eerste nieuwjaarsborrels en wie begint met werken na de vakantie is zijn ontspannen houding ook vaak al snel weer kwijt. Je leefstijl blijvend veranderen gaat over het algemeen niet zonder slag of stoot. De inzet van e-health kan daar bij helpen.

Zo worden er allerlei apps ontwikkeld die kunnen helpen bij het verbeteren van je leefstijl en gedrag. Denk aan stappentellers, running apps die je stimuleren om nog een kilometer verder te rennen of apps die je helpen gezonder te eten. In al deze gevallen gaat het over het veranderen van gedrag. Maar welke functionaliteiten en mogelijkheden in apps helpen nou echt bij het veranderen van gedrag? Tijdens de workshop ‘Meer impact op leefstijlverandering’, georganiseerd door associate lector E-Health Laurence Alpay en docent-onderzoekers Medische Technologie, op 31 januari in Diemen gaan we met dit vraagstuk aan de slag.

Praktische informatie

De workshop vindt plaats op vrijdag 31 januari bij Hogeschool Inholland in Diemen (Wildenborch 6, 1112 XB Diemen), lokaal e015. De workshop duurt 90 minuten en wordt gedurende de ochtend twee keer gegeven. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meld je snel aan.

Meer informatie en aanmelden

Publicatiedatum:

error: Deze afbeelding kan niet worden gedownload