Menu

Webinar Armoede & Bestaansonzekerheid | 8 april 2021

Armoede, bestaansonzekerheid en sociale ongelijkheid vormen in Nederland een hardnekkig vraagstuk dat zich voordoet in allerlei gedaanten en gezichten, zoals werkloosheid, eenzaamheid, zwakke gezondheid, dakloosheid en schulden. Het vraagstuk raakt zowel volwassenen als jongeren maar beïnvloedt eveneens het dagelijkse werk van sociaal professionals, bestuurders, beleidsmakers en politici die zich bezighouden met armoedebeleid en -bestrijding en het bevorderen van maatschappelijke participatie.

Tijdens dit dynamische webinar wordt het armoedevraagstuk vanuit verschillende invalshoeken bekeken. Deelnemers worden tijdens het webinar uitgenodigd te reageren op stellingen. Via de chat is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Het webinar sluiten we af met een paneldiscussie.

Deelname aan dit webinar is gratis, maar we vragen je wel om je in te schrijven. Dit kan via de website van Uitgeverij Couthino via onderstaande link. Na je reservering ontvang je een bevestiging per mail. Uiterlijk op de dag zelf ontvang je een e-mail met daarin de link om deel te nemen aan de online bijeenkomst.

Bekijk het programma en schrijf je in

In samenwerking met Uitgeverij Couthino

Publicatiedatum:

error: Deze afbeelding kan niet worden gedownload