Menu

Living Lab ZiekenThuis

Afgerond project

Werkpakket: Ondersteund Vitaal

Er is vraag naar manieren om zoveel mogelijk zorg van het ziekenhuis naar de thuissituatie te verplaatsen. Maar hoe lever je dergelijke complexe zorg aan mensen thuis met hoge kwaliteit en de gewenste aandacht voor de betrokkenen?

Door organisatorische en financiële knelpunten in de zorg is er vraag naar manieren om zoveel mogelijk zorg van het ziekenhuis naar de thuis te verplaatsen. Maar hoe geef je complexe zorg aan mensen in een thuissituatie in combinatie met het leveren van hoge kwaliteit en de gewenste aandacht voor de betrokkenen?

Er is steeds meer een beroep gedaan op familie en anderen als mantelzorger, maar ook daar zijn de grenzen bereikt. De verwachting is dat het proces van verplaatsing van zorg alleen gerealiseerd kan worden door zowel nieuwe werkmethoden als nieuwe technologieën toe te passen. Een samenwerking tussen de hogeschool en verschillende organisaties in de zorg biedt een zinvolle en contextrijke leeromgeving voor de zorgprofessionals van de toekomst en kan tegelijkertijd de zorgsector helpen.

error: Deze afbeelding kan niet worden gedownload