Menu

Kenniscafé LHSC – Vitaal ouder worden. Hoe blijf je in beweging? | 12 oktober 2023

Donderdag 12 oktober organiseert het Leiden Healthy Society Center (LHSC) haar tweede kenniscafé tijdens de Sport- & Vitaliteitsweek. Het thema dit keer is Vitaal ouder worden: hoe blijf je in beweging? en een van de sprekers is Petra Siemonsma, leidend lector in werkpakket 2: Fysiek Vitaal.

Tijdens het kenniscafé gaan o.a. Hogeschool Leiden, fysiotherapie, beweegzorg en ouderenzorg op een vernieuwende en interactieve manier met elkaar in gesprek. Dat houdt in: integraal en interdisciplinair brainstormen over bewegen om gezond gedrag te stimuleren en in beweging te blijven. De deelnemers inventariseren samen wat er al gebeurt in de stad om dit doel te bereiken, wat er al goed gaat en wat we kunnen verbeteren. Hoe kunnen we nog beter samenwerken? We bespreken of er factoren zijn die we over het hoofd zien en die meer aandacht behoeven.

Informatie

Wanneer Donderdag 12 oktober
Tijd 16.00 – 19.00 u inclusief (netwerk)borrel
Locatie Sporthal 1574, Telderskade 399, 2321 TR Leiden

Aanmelden
Aanmelden kan eenvoudig door een mail te sturen naar healthysocietycenter@leiden.nl. Aan deelname aan het Kenniscafé zijn geen kosten verbonden. Van de deelnemers wordt wel een actieve inbreng in de discussies gevraagd zodat zij alle aanwezige expertise optimaal kunnen benutten. Meer informatie? Neem contact op via HealthySocietyCenter@Leiden.nl

Publicatiedatum:

error: Deze afbeelding kan niet worden gedownload