Menu

Extra uitdaging naast je studie op het gebied van zorg en technologie?

YOUNG Medical Delta zoekt nieuwe bestuursleden! Ze zijn op zoek naar studenten met een brede interesse op medisch/technisch gebied die het leuk vinden om naast hun studie extra ervaring op te doen.

Het doel van YOUNG Medical Delta is om een platform te creëren voor studenten, startende onderzoekers en young professionals die op het startpunt van hun carrière staan in life sciences, gezondheidszorg, technologie of een combinatie hiervan. YOUNG Medical Delta bestaat uit een netwerk van studie verenigingen van het LUMC Leiden, de TU Delft, het Erasmus MC Rotterdam en verschillende hogescholen aangesloten bij de Medical Delta.

Functie
Je zult meewerken aan de planning, organisatie en invulling van een van de Young Medical Delta Events. Denk hierbij aan het opzetten van een hackathon, symposium of scriptie competitie. Daarnaast zul je fungeren als de linking pin tussen het netwerk van hogescholen en Young Medical Delta. De functie zal ongeveer tussen 1 en 3 uur per week kosten, en is dus perfect te combineren met je studie. Je wordt aangesteld voor een periode van 2 jaar.

Bekijk de vacature: Vacature bestuurslid Young Medical Delta

Publicatiedatum:

error: Deze afbeelding kan niet worden gedownload