Menu

CXL: 9-11 september | AFINET conferentie

In verband met de wereldwijde maatregelen rondom het coronavirus heeft de organisatie besloten deze conferentie te verplaatsen naar 2021. De conferentie wordt helaas dus niet in 2020 georganiseerd.


Er zijn meer dan 100 miljoen familieleden en vrienden van mensen met verslavingsproblemen die worden beïnvloed doordat ze in de buurt zijn van iemand met een alcohol-, drugs- of gokprobleem. Deze getroffen familieleden zijn grotendeels verwaarloosd door beleidmakers, dienstverleners, beroepsbeoefenaars en onderzoekers. AFINet is een internationaal netwerk dat zich inzet voor het samenbrengen van deze groep mensen om onderzoek te doen naar de ervaringen van familieleden die beïnvloed worden door naasten met een verslaving.

Vitale Delta organiseert deze internationale conferentie samen met AFINet en Hogeschool Rotterdam. Op de conferentie krijgt u:

  • best practices uit de hele wereld (32 landen hebben momenteel ten minste één AFINet-lid);
  • de mogelijkheid om te netwerken, en samen te werken aan verder onderzoek, de praktijk en beleidsontwikkelingsprojecten;
  • hulp bij het opstellen van de agenda voor toekomstige werkzaamheden om de behoeften van de getroffen familieleden beter te begrijpen en daarop te reageren.

Bekijk de flyer: AFINet Conference flyer 2020

Data

9-11 september 2020

Locatie

Hogeschool Rotterdam

Meer informatie

www.AFINetwork.info

Publicatiedatum:

error: Deze afbeelding kan niet worden gedownload